Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Πραγματικά Νέα ... Πίσω από τις Ειδήσεις των ΜEDIA

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ... ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜEDIA

για την Πύλη των Φίλων
Που τελικά θα καταλήξουν τα πράγματα με την αναμενόμενη αναπόφευκτη κατάρρευση του επικρατούντος παρασιτικού χρηματοοικονομικού συστήματος;
Η διεθνής πολιτική και οικονομική κατάσταση αναδεικνύει κάποιες πραγματικότητες, που αν απομονώσουμε τον θόρυβο και την σύγχυση που δημιουργούν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, τότε είναι εύκολο να τις δούμε. Ποιες είναι αυτές;
·         Οι Δυτικές οικονομίες των Η.Π.Α και της Ε.Ε. είναι καθηλωμένες σε ύφεση εδώ και 7 χρόνια χωρίς καμιά ένδειξη για κάτι καλύτερο.
·         Οι Δυτικές χώρες δημιουργούν συνθήκες αποπροσανατολισμού των πολιτών τους μέσω εμπολέμων καταστάσεων σε διάφορες περιοχές του πλανήτη. Αυτή την στιγμή τέτοιες συνθήκες υπάρχουν κυρίως στην Μέση Ανατολή, το Αφγανιστάν και την Ουκρανία.
·         Οι Δυτικές οικονομίες οι οποίες συνεχίζουν να στηρίζονται στην δημιουργία αέναου χρέους μέσω του εικονικού χρήματος για την ανάπτυξη τους και την επιβολή τους στις υπόλοιπες περιοχές του πλανήτη έχουν φθάσει στα όρια της εξάντλησης. Περαιτέρω δημιουργία εικονικού χρήματος και χρέους απλά δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα πιο εκρηκτικό και καταστροφικό τέλος.
·         Η οικονομική ελίτ που βρίσκεται πίσω από τις Δυτικές κυβερνήσεις και δίνει κατεύθυνση στις πολιτικές μαριονέτες τύπου Ομπάμα, Μέρκελ, Ολλάντ κλπ., γνωρίζει ότι μόνο με κάτι πολύ καταστροφικό μπορεί να ελπίζει να διατηρηθεί στη ζωή. Αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας μεγάλης έκτασης πόλεμος με στόχο την καταστροφή των αμφισβητιών του υπάρχοντος κατεστημένου, δηλαδή της Ρωσίας, Κίνας και των άλλων χωρών που φαίνεται να τις ακολουθούν (Ινδία, Βραζιλία, Νότιος Αφρική, Αργεντινή, Ιράν μαζί με άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής). Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τι θα σημαίνει ένας τέτοιος πόλεμος αν καταλήξει να είναι θερμοπυρηνικός.
Ας δούμε όμως, πώς οι πιο πάνω πραγματικότητες στηρίζονται μέσα από τα γεγονότα.
Στην μετά Σοβιετική εποχή έχουμε δει τον αχαλίνωτο τρόπο που οι Δυτικές χώρες με ηγέτιδα τις Η.Π.Α έθεσαν σαν στόχο τον παγκόσμιο έλεγχο των πάντων. Ανθρώπων, χωρών, πλούτου, και μέσω της τεχνολογίας, επίσης των κινήσεων μας, του τρόπου ζωής μας, και αν τους περάσει, και του τρόπου σκέψης μας. Με τη συνεχή οργάνωση επεμβάσεων πάντως είδους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, ανατρέπουν κυβερνήσεις, δημιουργούν τρομοκρατικές οργανώσεις, διενεργούν τρομοκρατικά κτυπήματα (ακόμη και εντός των Δυτικών χωρών), κλέβουν τον πλούτο χωρών και πολιτών και έχουν δημιουργήσει μια παγκόσμια ανασφάλεια, και σε πολλές περιπτώσεις, απόγνωση μεταξύ των πληθυσμών.
Αποτελούν όλα αυτά δείγματα μιας ανθρωπιστικής πολιτικής προσέγγισης, ή της δια πυρός και σιδήρου επιβολής ενός συστήματος παγκόσμιου ελέγχου από μια ελίτ έναντι των υπολοίπων κατοίκων του πλανήτη; Αναντίλεκτα πιστεύω το δεύτερο. Την τελευταία δεκαετία παρατηρήθηκε μια εντατικοποίηση της μανιώδους προσπάθειας για εμπέδωση των σχεδίων τους, και όταν αναφέρομαι στις Η.Π.Α, δεν εννοώ βέβαια την ίδια την χώρα και τους πολίτες της, αλλά τους σιωνιστές τραπεζίτες που κατέχουν την χώρα και την χρησιμοποιούν σαν αιχμή του δόρατός τους, εν αγνοία των πολιτών της.
Μια σειρά γεγονότα στην Μέση Ανατολή, που σερβιρίστηκαν σαν Αραβική Άνοιξη (υποκινούμενα από τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις του Σόρος και τη ΣΙΑ), αποδεικνύεται ότι ήταν προσχεδιασμένα και ελεγχόμενα με στόχο την ανατροπή μη αρεστών κυβερνήσεων, έστω κι αν ο κόσμος χαριεντιζόταν και σκοτωνόταν στους δρόμους με την ψευδαίσθηση ότι μαχόταν δήθεν για την Δημοκρατία…. Η πορεία των γεγονότων είναι γνωστή. Το παιγνίδι ανακόπηκε στην Συρία όπου η παρέμβαση της Ρωσίας ήταν αποφασιστική και καθοριστική.
Η Ρωσική παρέμβαση έπρεπε ν’ αλλάξει το σενάριο και ιδού η συνέχεια, την οποία δεν επινοώ εγώ με ζωηρή φαντασία, αλλά μπορεί ο κάθε σοβαρός μελετητής να την βρει στα έγγραφα και βιβλία τους από την δεκαετία του ’80, όταν ήδη μιλούσαν και σχεδίαζαν λεπτομερώς αυτά που συμβαίνουν σήμερα, και συγκεκριμένα την τριχοτόμηση του Ιράκ.
·         Δημιουργούνται δήθεν οι συνθήκες για αλληλοκατανόηση με το Ιράν που είναι ο τελικός τους στόχος στην Μέση Ανατολή. Θέλουν το Ιράν να αποκοιμηθεί για κάποιο διάστημα. Μέσω της Ουκρανίας δημιουργούν ουσιαστικό πρόβλημα στη Ρωσία, φθάνοντας μέχρι του σημείου να καταρρίψουν επιβατηγό αεροπλάνο με 298 νεκρούς για να το φορτώσουν στη Ρωσία και να παραπληροφορούν τους πολίτες ανά το παγκόσμιο για την δήθεν επεκτατική πολιτική της Ρωσίας, όταν το ΝΑΤΟ (ο μόνος πολεμικός, επεκτατικός και καταστροφικός οργανισμός στον πλανήτη) έφθασε μέχρι τα σύνορα της Ρωσίας με συνέχεις επεκτάσεις τα τελευταία 20 χρόνια.
·         Πιστεύουν προφανώς πως η Ρωσία με το πρόβλημα της Ουκρανίας δεν θα μπορεί να επέμβει ξανά στα σχέδια τους για την Μέση Ανατολή. Εξοπλίζουν την ISIL (αυτό είναι το πραγματικό όνομα και σημαίνει IRAQ, SYRIA, ISRAEL & LEVANT, που περιλαμβάνει τον Λίβανο και τις εναπομείνασες Παλαιστινιακές περιοχές) και την αφήνουν ανεξέλεγκτη να επιβληθεί με τον πιο μακάβριο τρόπο σε μεγάλες περιοχές του Ιράκ με στόχο την τριχοτόμηση της χώρας. Γιατί δεν επενέβηκαν έγκαιρα να σταματήσουν την ISIL; Γιατί απλούστατα η οργάνωση αύτη χρησιμοποιείται σαν αφορμή για μια δεύτερη προσπάθεια ανατροπής του Άσαντ (μετά την ακύρωση της πρώτης από τη Ρωσία), και το κυριότερο, εξυπηρετεί τα μακροπρόθεσμα σχέδια του Ισραήλ για να αναδεχθεί ως ο μόνος κυρίαρχος παίχτης στην περιοχή, αφού όλοι οι άλλοι θα αποδυναμωθούν μέσω συνεχών πολεμικών συρράξεων. Μετά την ενδεχομένη ανατροπή του Άσαντ (αν στο αναμεταξύ δεν αντιδράσει δυναμικά η Ρωσία), θα ξεκινήσει η επίθεση εναντίον του Ιράν. Σύμφωνα με υπάρχοντα σιωνιστικά πλάνα και έγγραφα η περιοχή ISIL που αναφέρεται πιο πάνω καλύπτει μια γεωγραφική περιοχή μέχρι την Μεσοποταμία, που θα αποτελέσει το ευρύτερο Ισραήλ (greater Israel).
·         Η Ρωσία και η Κίνα είναι στο σενάριο της επομένης φάσης. Ένα σενάριο που ήδη έχει αρχίσει με την περικύκλωση της Ρωσίας, αλλά και της Κίνας μέσω ναυτικών βάσεων και παρουσίας στρατού σε πολλές χώρες της ευρύτερης περιοχής, που το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών ονομάζει Ανατολική Ασία. Στις προκλήσεις της Δύσης, τόσο η Ρωσία όσο και η Κίνα δείχνουν εγκράτεια, αποφεύγοντας την απάντηση στα ίσα και κινούμενες προς τη δημιουργία των πολιτικών και οικονομικών δεδομένων απεξάρτησης από τον κλοιό ενός Δυτικού παγκόσμιου συστήματος ελέγχου που στήνεται από το 1940 μέχρι σήμερα.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η Δύση και η ελίτ που την ελέγχει βιάζονται, και στην προσπάθεια τους δεν σταματούν μπροστά σε τίποτε. Σίγουρα κάποιες εξελίξεις τους ταρακουνούν, αλλά γνωρίζοντας ότι το οικονομικό μοντέλο του αέναου δανεισμού φθάνει στο τέλος του, δεν έχουν περιθώρια καθυστέρησης.
Ποιες είναι αυτές οι εξελίξεις;
·         Η δημιουργία των BRICS (Brazil, Russia, India, China, South Africa) και η σταθερή μετεξέλιξη τους σε ένα εναλλακτικό παγκόσμιο πόλο (η πρόσφατη συνάντηση τους στην Βραζιλία ήταν η έκτη ετησία).
·         Η συνεχής ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των πιο πάνω χωρών, κυρίως στον οικονομικό τομέα, με συμφωνίες που αφήνουν το δολάριο αλλά και το ευρώ έκτος παιχνιδιού. Τέτοιες συμφωνίες γίνονται πάνω σε τακτική βάση και με πιο εντατικό ρυθμό.
·         Η δημιουργία παγκόσμιας τράπεζας από τις BRICS σε ανταγωνιστική βάση ως προς την Διεθνή Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δυο οργανισμούς των οποίων το μαύρο και άθλιο παρελθόν είναι πολύ γνωστό σε πολλές χώρες του πλανήτη από την καταλήστευση στην οποία τις έχουν υποβάλει.
·         Η δημιουργία συστήματος τραπεζικών πληρωμών παρόμοιο με το SWIFT που να παρακάμπτει τις Δυτικές τράπεζες στην Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και την Φραγκφούρτη.
·         Η πρόθεση των BRICS για την δημιουργία Ενεργειακής Ένωσης μεταξύ τους και μεταξύ άλλων χωρών με σκοπό την απεξάρτησή τους από τα πλοκάμια του παγκόσμιου συστήματος ενεργείας, όπως αυτό έχει δημιουργηθεί με άξονα το πετροδολάριο.
·         Η άρνηση χωρών όπως ο Ισημερινός, η Αργεντινή αλλά και η μικρή Ισλανδία να υποκύψουν στους εκβιασμούς των δανειστών, που δεν είναι άλλοι από τους δημιουργούς του εικονικού (δανεικού) χρήματος που ονομάζουν δολάριο και ευρώ. Αν το παράδειγμα τους ακολουθήσουν και άλλες χώρες, τότε το υπάρχον σαθρό χρηματοοικονομικό σύστημα θα υποστεί τεράστιο πλήγμα αφού δεν θα μπορεί πλέον να δανείζει ψεύτικο χρήμα παίρνοντας πίσω πραγματικό πλούτο με εκβιαστικές μεθόδους, μέσω ανόητων και δοσίλογων βουλευτών και κυβερνητών, καθώς και ανυποψίαστων πολιτών που τους ψηφίζουν σαν αποτέλεσμα της πλύσης εγκεφάλου των εγκάθετων ΜΜΕ.
·         Οι ρωγμές που ήδη υπάρχουν μέσα στην Ε.Ε. και οι οποίες αναμένεται ότι θα αυξηθούν σε σχέση με την αισχρά παράλογη πολιτική που επιβάλλεται από τους δημιουργούς και δανειστές του εικονικού χρήματος έναντι της Ρωσίας και οι επιπτώσεις που η πολιτική αύτη θα έχει στην ήδη αιμορραγούσα Ευρωπαϊκή οικονομία.
·         Η αποκάλυψη της μεγάλης απάτης περί Δημοκρατίας που δήθεν αντιπροσωπεύει η Δύση από το wikileaks, τον Σνόουντεν και άλλους. Τα δεδομένα που έχουν βγει στην επιφάνεια σχετικά με την πολεμοκάπηλη πολιτική που επιβάλλουν οι «πεφωτισμένοι» τραπεζίτες μέσω των Η.Π.Α ανά το παγκόσμιο, την κατασκόπευση των πολιτών των Η.Π.Α, αλλά και άλλων χωρών (όπως η Νέα Ζηλανδία) από τις μυστικές υπηρεσίες των Δυτικών χωρών, καταδεικνύουν όχι μόνο την έλλειψη Δημοκρατίας, αλλά και τα σκοτεινά μελλοντικά σχέδια τους, ακόμη και ενάντια στους ίδιους τους πολίτες τους.
Υπάρχουν και άλλες πολλές εξελίξεις που καταδεικνύουν την επερχομένη πτώση του υπάρχοντος συστήματος καταδυνάστευσης χωρών και ανθρώπων, αλλά ας περιοριστούμε στα πιο πάνω.
Το εικονικό χρήμα των «πεφωτισμένων» υπερεθνικών τραπεζιτών και κατ’ επέκταση το ασπόνδυλο σύστημα του αέναου δανεισμού έχει ημερομηνία λήξης, η οποία δεν μπορεί να είναι μακριά. Το μεγάλο ερώτημα είναι μέχρι ποιού σημείου μπορεί να φθάσει η ελίτ, την οποία το σύστημα αυτό εξυπηρετεί, για να προστατέψει τα προνόμια της από το αναδυόμενο πολύ-πολικό σύστημα (BRICS, κλπ). Αν κρίνουμε από τα πρόσφατα ιστορικά γεγονότα και τις προηγούμενες επιδόσεις τους (δημιουργία των δύο παγκόσμιων πολέμων του εικοστού αιώνα για εξυπηρέτηση των συμφερόντων των τραπεζιτών δημιουργών του εικονικού χρήματος), τότε τα πράγματα φαντάζουν πολύ ζοφερά και δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας.
Εναπόκειται στον καθένα από εμάς να καταλάβει το σάπιο του υπάρχοντος συστήματος και με το λιθαράκι του να συνεισφέρει στην απομόνωση αυτών που συνεχίζουν να το υπηρετούν δουλικά για τους δικούς τους ιδιοτελείς λόγους και επιδιώξεις. Πρέπει να πάψουμε να δεχόμαστε την κοροϊδία των εγκάθετων Μέσων και των δοσίλογων τζιτζιφιόγκων πολιτικών που μας καλούν να αποδείξουμε, άκουσον-άκουσον, την αξιοπιστία μας σ’ αυτούς τους διεθνείς απατεώνες που θέλουν να μας πάρουν ό, τι έχουμε και δεν έχουμε, και ευθύνονται για τον πόλεμο, την δυστυχία και την μιζέρια στον πλανήτη. Να το ξέρουμε πως κανένας απολύτως λαός δεν μπορεί να είναι χρεοκοπημένος εν μέσω του Παραδείσου που αντιπροσωπεύει ο πλανήτης μας, πόσο μάλλον ένα νησί που μόλις βρήκε μάλιστα θησαυρό στη θάλασσά του. Ας σκεφτούμε λογικά κι ας οργανωθούμε, επειδή εκείνο που τον περασμένο αιώνα έπαιρνε 100 χρόνια να γίνει, τώρα γίνεται στα 5 και λιγότερα. Οι εξελίξεις αφορούν πια ΕΜΑΣ (όχι τα παιδιά μας)…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου