Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η "ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ" ΠΡΟΩΡΑ;

ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η "ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ" ΠΡΟΩΡΑ;

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία Οκτωβρίου:  Προσλήψεις 248.000,
ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ  375.000 = περίπου 127.000 νέοι άνεργοι...Από τις προσλήψεις μόνον οι 92.000 είναι για πλήρη απασχόληση...122.000 μερικής...33.000 εκ περιτροπής...5.581 λιγότερες θέσεις εργασίας σε σχέση με Οκτώβριο 2018.

ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ... 4.000.000 άτομα με ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ!...
476..000 φορολογούμενοι ΔΕΝ έχουν πληρώσει οφειλές ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.... Στα 5 δισεκατομμύρια υπολογίζεται η αύξηση οφειλών και στο 1 εκατομ. 227.000 τα κατασχετικά μέτρα!!!

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ: Οφειλές 35 Δις παρά τις 120 Δόσεις.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ: Τελευταίοι στην Ευρώπη.
Μόνο τα ΛΑΜΟΓΙΑ όλου του πλανήτη, όπως αυτός ο Μαλαισιανός απατεώνας, θα έρθουν για να επενδύσουν στην "αφομοίωση" των εποικιστών: σχεδόν τζάμπα εργασία και υπεραξία τεράστια.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: 31% περισσότερες οι αφίξεις και αυξάνονται συνεχώς!
Ξεσηκωμός σε πολλά σημεία hot spots της χώρας από τους Έλληνες πολίτες. Τουλάχιστον 63.000 άτομα μπήκαν στην χώρα παράνομα τους τελευταίους μήνες. Χιλιάδες αιτήσεις ασύλου και παροχή δωρεάν νομικών υπηρεσιών για τούς "πρόσφυγες", την ώρα που ο Έλληνας πολίτης έχει χάσει την οικονομική του δυνατότητα να ανταπεξέλθει στα σκόπιμα πανάκριβα παράβολα για να σώσει την περιουσία του.
Η εγκατάσταση με το «έτσι θέλω» εκατοντάδων χιλιάδων αλλότριων πληθυσμών χωρίς την συναίνεση του λαού είναι ψευδώνυμο του βίαιου εποικισμού.

ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ
Πηγαίνουμε ολοταχώς τους επόμενους μήνες σε γενικευμένη πολιτική και κοινωνική ανωμαλία με το τσουνάμι των πλειστηριασμών, των συλλήψεων, την επίδειξη βίας στη νεολαία, την αλλαγή της πληθυσμιακής γεωγραφίας.
(Μέχρι και το φοιτητικό κίνημα, μετά από τόσα χρόνια, πάνε ν' αναστήσουνε).

ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ...
ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΗΚΗ...
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!!!
(Εκτός κι αν ο Petit Koulis σκέπτεται να γιορτάσει το 2021... ως μπουρλοτιέρης)

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 1821: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤ...
Οργισμένες δηλώσεις του Σταμάτη Σπανουδάκη για την σύνθεση της "Επιτροπής 2021"

Στάθης Καλύβας, πανεπιστημιακός και μέλος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021":
Η προοπτική αυτής της χώρας είναι να γίνει λίκνο Ευρωπαίων συνταξιούχων & Ασιατών μεταναστών, ενώ ο δικός μας ρόλος..."ως ένας κρίκος σε μια μακρινή ανθρώπινη αλυσίδα που έζησε στον τόπο αυτόν" (όχι ως γενεές Ελλήνων) ...είναι να μεταδώσουμε κάποιες αξίες μας σε αυτούς που θα μας διαδεχθούν (πριν εξαλειφθούμε...)*  "είτε συνδεόμαστε γονιδιακά μαζί τους είτε όχι"...(Καθημερινή, 3/Νοεμ/2019)
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΩΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ
ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΨΕΥΔΟΕΠΙΤΡΟΠΗ...

ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ:
"Πόσο απροκάλυπτα πια, δυστυχώς, όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις μας και παπαγαλάκια τους με το πρόσχημα της εορτής των 200 χρόνων, και η εκ δεξιών τώρα, προσπαθούν σταθερά να πληγώσουν και να γκρεμίσουν όλα όσα είμαστε, πιστεύουμε και αγαπάμε"...
ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ... και ο Έλληνας συνθέτης τονίζει:
"Καλύτερα να ανέθεταν τις γιορτές τους στο Τούρκικο Υπουργ. Πολιτισμού, αν υπάρχει... θα σεβόντουσαν νομίζω καλύτερα αυτήν την ηρωϊκή χούφτα ανθρώπων που γονάτισε "για του Χριστού την πίστη την Αγία" την "παντοδύναμη" αυτοκρατορία τους...
ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;
ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ" !!!

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου ζώντας στον τόπο σου, τίποτα δεν είναι πιο πικρό…» 
Γ. Σεφέρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου