Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ευρώπη, ετοιμάσου για πόλεμο!

Ευρώπη, ετοιμάσου για πόλεμο!

Η "Μάχη της Ελλάδας" θα είναι καθοριστική
Πριν απ'όλα, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τον "παραπλανητικό" τίτλο αυτού του άρθρου, αλλά, ειλικρινά, δεν μπορούσα να βρω κάτι καλύτερο για να περιγράψω το τι διακυβεύεται στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Μιλάμε για την κορύφωση ενός ταξικού πολέμου που έχει ήδη αρχίσει.
Η Ελλάδα γίνεται για άλλη μια φορά το επίκεντρο της αρένας του παγκόσμιου ταξικού πολέμου. Μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση Σαμαρά για τις προεδρικές εκλογές στις 17 του μηνός και την επιλογή Δήμα για το χρίσμα, ένας νέος κύκλος της προπαγάνδας του φόβου έχει ήδη αρχίσει από το συστημικό κατεστημένο.
Κατά την τελευταία ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, ο Σαμαράς χρησιμοποίησε την γνωστή, πάγια ρητορική περί "επικινδυνότητας" εθνικών εκλογών και ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά και για πολλοστή φορά, στο σενάριο "Grexit", σε μια τέτοια περίπτωση. Το αστείο στο σημείο αυτό είναι ότι, όχι μόνο οι περισσότεροι Έλληνες δεν "τσιμπάνε" πλέον σε τέτοιου είδους "εκφοβισμούς", αλλά αντίθετα, πολλοί που έχουν χτυπηθεί πολύ σκληρά από τα καταστροφικά μέτρα που επιβάλουν οι δανειστές, θεωρούν ότι η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν σωτηρία και όχι καταστροφή για τους ίδιους και για τη χώρα. Φαίνεται ότι το επιτελείο του Σαμαρά βρίσκεται στο δικό του κόσμο και αδυνατεί να συλλάβει τα μηνύματα που στέλνει η κοινωνία.
Ο Σαμαράς είπε ακόμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά εκβιάζει τους βουλευτές και ιδιαίτερα τους ανεξάρτητους, με το να υποστηρίζει ότι αυτοί που θα συναινέσουν σε οποιοδήποτε πρόσωπο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα είναι υπεύθυνοι για την επιβίωση της τωρινής κυβέρνησης, η οποία θα τελειώσει κανονικά τη θητεία της και θα επιβάλει τα τελικά καταστροφικά μέτρα του Ελληνικού πειράματος. (http://failedevolution.blogspot.gr/2014/10/blog-post_13.html)
Ωστόσο, ο Σαμαράς ήταν αυτός που εκβίασε ουσιαστικά τους ανεξάρτητους βουλευτές (και όχι μόνο), υπονοώντας στην ουσία ότι όποιος δεν ψηφίσει τον οποιονδήποτε προτεινόμενο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα είναι υπεύθυνος για την διεξαγωγή εθνικών εκλογών και άρα περαιτέρω πολιτικής αστάθειας. Όμως ταυτόχρονα, με αυτό τον τρόπο, παραδέχθηκε και την ήττα του.
Ο Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά ότι “Φτύσαμε αίμα για να φύγει από το στόμα των ξένων η λέξη 'Grexit' και ο ΣΥΡΙΖΑ την ξαναφέρνει ...”. (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231370301) Προφανώς, όχι αρκετό αίμα σύμφωνα με τους "Τροϊκανούς" (http://failedevolution.blogspot.gr/2014/11/blog-post_28.html). Αλλά το πιο “ενδιαφέρον” σημείο της ομιλίας του που δείχνει φανερή σύγχυση και έντονη αντίφαση, είναι όταν ισχυρίστηκε ότι “... ο λαός δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές και θα τιμωρήσει όποιους σύρουν τη χώρα σε μία εκλογική αναμέτρηση.”(http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231370301), όταν την ίδια στιγμή, ο λαός έδωσε την πρώτη θέση στον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες ευρωεκλογές και το κόμμα της Αριστεράς εμφανίζεται να κερδίζει όλες τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, παρόλο που είναι ουσιαστικά το κόμμα το οποίο κατηγορείται ότι προσπαθεί να σύρει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές!
Οι μηχανισμοί της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής μαφίας ενεργοποιήθηκαν για άλλη μια φορά, προκειμένου να σπείρουν τον πανικό στην ευρωζώνη. (http://www.koutipandoras.gr/article/128945/voytia-kai-simera-sto-hrimatistirio , http://www.economist.com/news/europe/21636043-early-presidential-vote-could-spell-trouble-greeces-governmentand-future) Ωστόσο, αυτές οι "τυχαίες" αντιδράσεις των "αόρατων" αγορών, τείνουν να γίνουν ρουτίνα κάθε φορά που η κυριαρχία τους απειλείται. Είδαμε μια παρόμοια κατάσταση λίγο πριν τις ευρωεκλογές (http://failedevolution.blogspot.gr/2014/04/blog-post_11.html), ενώ η παγκόσμια χρηματοπιστωτική μαφία απαιτεί πάντα "πολιτική σταθερότητα", κάθε φορά που η αγαπημένη της πολιτική τάξη-μαριονέτα απειλείται. (http://failedevolution.blogspot.gr/2014/08/moodys.html)
Τις επόμενες μέρες θα πρέπει να περιμένουμε μια έντονη πίεση, ειδικά προς εκείνους τους βουλευτές που δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν οποιονδήποτε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε μια απελπισμένη προσπάθεια της τωρινής κυβέρνησης να βρει τον επιθυμητό αριθμό των 180 βουλευτών και να αποφύγει τις εθνικές εκλογές. Αυτό θα επιτρέψει στην κυβέρνηση Σαμαρά να παραμείνει στην εξουσία ως το 2016 και να ολοκληρώσει το πείραμα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.
Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να περιμένουμε ένα νέο μεγάλο κύμα πρωτοφανούς προπαγάνδας από την τραπεζομιντιακή δικτατορία στην Ελλάδα, μέχρι την ημέρα των εθνικών εκλογών, έτσι ώστε να κλείσει η "ψαλίδα" ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, από αμφιταλαντευόμενους ψηφοφόρους που θα επιλέξουν τελικά να γείρουν προς την πλευρά της "σταθερότητας". Υπάρχουν ήδη νέοι "μηχανισμοί" μέσα στο πολιτικό φάσμα, που έχουν δημιουργηθεί προκειμένου να διασπάσουν το εκλογικό σώμα και να αποτρέψουν την πιθανότητα μιας αυτόνομης κυβέρνησης της Αριστεράς. (http://failedevolution.blogspot.gr/2014/10/blog-post.html) Το συστημικό κατεστημένο έχει ήδη αρχίσει την απόπειρα "εξημέρωσης" της Αριστεράς. (http://failedevolution.blogspot.gr/2014/09/blog-post_17.html)
Η κινητοποίηση της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής μαφίας αυτή τη φορά θα είναι πολύ πιο έντονη, καθώς οι εκπρόσωποι της γνωρίζουν ότι, μια πιθανή κυβέρνηση της Αριστεράς στην Ελλάδα που θα αντισταθεί σθεναρά ενάντια στα μέτρα λιτότητας, θα μπορούσε να πυροδοτήσει ένα "ανεξέλεγκτο" ντόμινο ανόδου των δυνάμεων της Αριστεράς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, οι οποίες επίσης θα μάχονταν με σθένος ενάντια στην νεοφιλελεύθερη ατζέντα. 
Ας μην γελιόμαστε, ο πόλεμος θα είναι αδυσώπητος. Αλλά δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική. Είτε οι λαοί της Ευρώπης θα επιλέξουν να αγωνιστούν με ενότητα και αποφασιστικότητα, είτε θα παραδοθούν αμαχητί στους πλουτοκράτες που ετοιμάζουν τον νέο Μεσαίωνα. Η "Μάχη της Ελλάδας" θα είναι καθοριστική ...

του system failure

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου