Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

δυτική βαρβαρότητα…

δυτική βαρβαρότητα

γράφει ο Παπα-Ηλίας Υφαντής
Διηγείται ο Παπαρρηγόπουλος στην «Ιστορία του Ελληνικού Έθνους»:
Στα 1099, οι σταυροφόροι κυρίεψαν τα Ιεροσόλυμα, όπου και έδωσαν ρεσιτάλ βαρβαρότητας. Καθολικός ιερωμένος, που ήταν αυτόπτης, διηγείται ότι τόση ήταν η απελπισία Αράβων,  Εβραίων, αιρετικών κλπ, ώστε πολλοί θα εύχονταν να είχαν φτερά να πετάξουν. Και, επειδή φτερά δεν είχαν, υφίσταντο τις συνέπειες  της βαρβαρότητας των κατακτητών.  Διαμετρικά αντίθετη ήταν η συμπεριφορά των Αράβων προς τον χριστιανικό πληθυσμό, όταν περίπου 90 χρόνια αργότερα, (1187), ανακατέλαβαν τα Ιεροσόλυμα. Ο ίδιος ο σουλτάνος Σαλαδίν επέβλεψε την αποχώρηση των ηττημένων και παρηγόρησε τη βασίλισσα της Ιερουσαλήμ για τις μεταπτώσεις της ζωής και της ιστορίας. Για να διαθέσει αυτός και οι επιτελείς του μεγάλα χρηματικά ποσά προκειμένου να εξαγοράσουν την ελευθερία αιχμαλώτων.
Στα 1492 οι ευρωπαίοι ανακάλυψαν την Αμερική. Για να  ακολουθήσει η «ιεραποστολική» γενοκτονία σε βάρος των ντόπιων πληθυσμών. Και, στη συνέχεια,  στρατολόγησαν  δούλους από τη Μαύρη Ήπειρο. Τους οποίους τα λευκά κτήνη μεταχειρίζονταν χειρότερα ακόμη κι απ’ τα  ζώα. Αλλά μήπως μέχρι και στις μέρες μας δεν εκμεταλλεύονται τον πλούτο της Αφρικής, καταδικάζοντας τους λαούς της  να πεθαίνουν από πείνα και δυστυχία! Τακτική που, δυστυχώς εφαρμόζεται τώρα και σε βάρος της  πατρίδας μας και του λαού μας…
Στον 20ο αιώνα οι Γερμανοί με τους δύο καταστρεπτικούς παγκόσμιους πολέμους,επιχείρησαν να εξασφαλίσουν ζωτικό χώρο για τα άφρονα συμφέροντά τους. Παραφροσύνη που πλήρωσαν εκατομμύρια ανθρώπων με τη ζωή τους και την καταστροφή των χωρών τους. Για να τύχουν ιδιαίτερης «περιποίησης» απ’ το ναζιστικό  «πολιτισμό» οι «κατώτερες» φυλές, όπως Εβραίοι, Τσιγγάνοι, Σλάβοι κλπ, τους  οποίους θεώρησαν  καλό να σαπουνοποιήσουν» στα κρεματόριά τους. Προκειμένου να πλένουν τα σώματά τους  και να βρωμίζουν τις έτσι κι αλλιώς μαύρες ψυχές τους.
Και παραδόξως τώρα, στα τέλη του 20ου και αρχές του 21ου αιώνα έχουμε ομοψυχία και συμπόρευση σιωνισμού και ναζισμού.  Στο όνομα της «ανωτερότητας» των οποίων επιχειρείται οφθαλμοφανώς η εξόντωση Ορθοδόξων και Αράβων. Με πρώτο θύμα τους την ορθόδοξη Σερβία. Για να ακολουθήσουν οι αραβικές χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης ανατολής. Του Αφγανιστάν της Αλ Κάιντα και του Ιράκ του Σαντάμ Χουσεΐν. Και στη συνέχεια της Λιβύης του Καντάφι και τώρα της Συρία του Σαντάτ. Τους οποίους τα εξωνημένα ΜΜΕ (=εξαπατήσεως) φρόντισαν κατά παραγγελία των πατρώνων τους να τους δαιμονοποιήσουν, προκειμένου να δώσουν ηθικό έρεισμα στην εξόντωσή τους . Με πρόσχημα δήθεν την τρομοκρατία, της οποίας εφευρέτες και αρχιτέκτονες είναι  αυτοί οι ίδιοι. Γιατί οι προαναφερθέντες σε καμιά περίπτωση δεν ήταν χειρότεροι από εκείνους, που κατέστρεψαν τις χώρες τους και οδήγησαν στο θάνατο πολλές χιλιάδες αθώων. Και οι οποίοι, αν υπήρχε και στοιχειώδης έστω δικαιοσύνη,θα έπρεπε να κηρυχτούν πολλαπλάσια εγκληματίες πολέμου και να τιμωρηθούν ανάλογα. Κι όχι μόνο για τις χιλιάδες των θυμάτων, που προκάλεσαν με τους πολέμους τους και τη φρικτή εξαθλίωση στην οποία έφεραν τις χώρες αυτές, αλλά επειδή και στις δικές τους χώρες ή τις χώρες της επιρροής τους μπορεί να δολοφονούν με την κοινωνική αδικία  πολύ περισσότερους απ’ όσους οι προαναφερθέντες δικτάτορες.
Κι αυτό το βλέπουμε εύγλωττα στην περίπτωση της απελπισμένης προσφυγιάς των λαών της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Απ’ τις οποίες  οι αβίωτες συνθήκες  που διαμόρφωσαν οι πόλεμοι τους αναγκάζουν να εκπατρίζονται κατά εκατομμύρια. Με αποτέλεσμα οι άνθρωποι αυτοί να αγωνίζονται να φτάσουν στις χώρες  της Δύσης, για να βρουν  σωτηρία τους. Επειδή δεν γνωρίζουν ότι στο τεμπελχανείο της «αντιρατσιστικής» δυτικής ελίτ(=αλητείας) φωλιάζουν κάποια θηρία πολύ θηριωδέστερα των άγριων θηρίων. Γιατί και το λιοντάρι ακόμη μπορεί να λυγίσει μπροστά στις σπαρακτικές κραυγές της μάνας και ν’ αφήσει το μωρό που κρατάει στο στόμα του. Ενώ αυτοί ούτε τα παιδιά που πνίγονται στις θάλασσες ούτε τα άλλα που υποφέρουν στις μαρτυρικές και εξοντωτικές πεζοπορίες σπλαχνίζονται. Αντίθετα μάλιστα.  Ακόμη και το τρομοκρατικό χτύπημα  στο Παρίσι και άλλα  αλλού φαίνονται να είναι δικά τους δημιουργήματα. Προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους λαούς της Ευρώπης και να δημιουργήσουν,  πέρα απ’ τα συρματοπλέγματα και αδιάβατα ψυχολογικά τείχη για την μη αποδοχή των προσφύγων. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι και ο ISIS είναι -όπως διαθρυλείται-επίσης δημιούργημα της δικής τους βαρβαρότητας. Προκειμένου ακριβώς να εξαναγκαστούν οι λαοί της Μέσης Ανατολής να εγκαταλείψουν τις πατρογονικές τους εστίες και παράλληλα να καταστραφούν οι πολιτισμικές τους ρίζες. Γεγονός που επιβεβαιώνεται κι απ’ την καταστροφή των πολιτισμικών μνημείων των χωρών τους, τα οποία  οι πολιτισμένοι Άραβες για αιώνες σεβάστηκαν.
Κι από το άλλο μέρος αποβλέπουν, σύμφωνα με το δολοφονικό εναντίον της πατρίδας μας σχέδιο να καταφέρουν σε βάρος μας μετά την παγίδα του χρέους και δεύτερο εξίσου καίριο πλήγμα αλλοιώνοντας και μεταλλάσσοντας την ταυτότητα της πολιτισμικής μας παράδοσης .Και να ’στε σίγουροι ότι στην πανευρωπαϊκή διάσκεψη της 7ης Μαρτίου μάλλον θα παγιωθεί ο εγκλωβισμός των προσφύγων στη χώρα μας. Έτσι ώστε να μας υποχρεώσουν για μια ακόμη φορά να σκύψουμε και να φιλήσουμε τις αιματοβαμμένες μπότες της δυτικής βαρβαρότητας. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως και το ΝΑΤΟ, που μας φώλιασαν στο Αιγαίο, δεν το έφεραν για να αναχαιτίσουν τις μεταναστατευτικές ροές. Αλλά να το χρησιμοποιήσουν για τον ολοένα ασφυκτιικότερο εγκλωβισμό  της ορθόδοξης Ρωσίας. Και πιθανώς ως εφεδρεία προκειμένου να διατηρήσουν σε ομηρία την ορθόδοξη χώρα μας, σε περίπτωση που διανοηθούμε να αντιδράσουμε στα εγκληματικά τους σχέδια…

[Πηγή: Υπέρβαση, 03/032016]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου