Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Συλλαλητήριο για την Κύπρο

Συλλαλητήριο για την Κύπρο
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017, 11:00 π.μ.

συγκέντρωση στο Μοναστηράκι και πορεία μέχρι την Βουλή

για επίδοση των απαιτήσεών μας

Δεν θα τους επιτρέψουμε να ξεπουλήσουν την Κύπρο μας!

Καμία νομιμοποίηση των κατοχικών στρατευμάτων!

Όχι άλλες υπαναχωρήσεις!

Όχι άλλες προδοσίες!
Η μοναδική αποδεκτή και βιώσιμη λύση δεν μπορεί παρά να έχει σαν αφετηρία της την πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων του Ο.Η.Ε.
για άμεση αποχώρηση των εποίκων και των τουρκικών στρατευμάτων, δηλαδή αποκατάσταση της νομιμότητας στο νησί, ώστε ο ίδιος ο κυπριακός λαός,
στο σύνολό του, να αποφασίσει ακηδεμόνευτος για το παρόν και το μέλλον του.
Αγώνας για αυτοδιάθεση!

Κύπρος ενιαία, ανεξάρτητη,

εθνικά κυρίαρχη!
Επιτροπή Ελλάδα - Κύπρος, ΔΗΚΚΙ, ΕΠΑΜ, ΑΚΕΠ, Νέος Αγωνιστής, Dostoevsky-Save Donbass, Χριστιανική Δημοκρατία, Σοσιαλιστική Προοπτική, Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, Σοσιαλιστική Ανασύνθεση, Κόμμα Φιλελευθέρων, ΕΚΑΔ, Κίνημα Δικαιοσύνης, ΕΛΑΣ, Συντονιστική Επιτροπή Υπεράσπισης Αγώνα Κύπρου

«ΚΥΠΡΟΣ- ΑΙΓΑΙΟ – ΘΡΑΚΗ - Ήρθε η στιγμή να απαντήσουμε»
Οι παραπάνω πολιτικές δυνάμεις και φορείς αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και κινηματικές δράσεις στο πλαίσιο της ενημέρωσης του ελληνικού λαού για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τα εθνικά θέματα:
1. ΣΑΒΒΑΤΟ 14 Ιανουαρίου 2017 ώρα 11.00 συγκέντρωση στο Μοναστηράκι και πορεία -πικετοφορία μέχρι την Βουλή για επίδοση των απαιτήσεών μας.
2. ΚΥΡΙΑΚΗ 22 Ιανουαρίου 2017 ΗΜΕΡΙΔΑ στο ξενοδοχείο Royal Olympic (περιοχή Μακρυγιάννη – στήλες Ολυμπίου Διός) με κεντρικό θέμα «ΚΥΠΡΟΣ- ΑΙΓΑΙΟ - ΘΡΑΚΗ Ήρθε η στιγμή να απαντήσουμε» και Θεματικές ενότητες:
1. Ενιαία, αδιαίρετη και εθνικά κυρίαρχη Κύπρος
2. Αιγαίο, Θράκη, Βαλκάνια και Ελληνοτουρκικές σχέσεις
3. Διεθνές περιβάλλον και Ν.Α Μεσόγειος

Στην ΗΜΕΡΙΔΑ έχουν προσκληθεί προσφυγικά σωματεία και πολιτικές προσωπικότητες από την Κύπρο.

1 σχόλιο:

  1. Να σταματήσουμε τους νεοταξίτες που θέλουν να καταστρέψουν τον ελληνισμό στην Ελλάδα και Κύπρο. Όπως επίσης με τον προσδιορισμό του φύλου που προσπαθούν να περάσουν.Έμαθα πως ο νέος υπουργός α-παιδείας που ανάβει ένα κερί στη χάνουκα, έστειλε εγκύκλιο στα Γυμνάσια της πατρίδας μας, καλώντας τους καθηγητές να μιλήσουν στους μαθητές για τις έμφυλες ταυτότητες και τις ανωμαλίες των νεοταξικών. Καθηγήτρια φίλη μου είναι ανάστατη και οργισμένη, πρέπει να αντιδράσουμε. Περί του εγγράφου που εστάλη δείτε:
    ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ
    http://www.makeleio.gr/%cf%80%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%b5%ce%af-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%81/

    ΑπάντησηΔιαγραφή