Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Σαν τον Τιτανικό βυθίζεται η ευρω-γερμανική “Μπουμπαλάνδη”

Σαν τον Τιτανικό βυθίζεται η ευρω-γερμανική “Μπουμπαλάνδη”
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι σαν τον Τιτανικό. Λόγω μεγέθους έδινε την εντύπωση ότι ήταν ακατάβλητος και ασφαλής. Δεν ήταν. Ενώ υπήρχαν προειδοποιήσεις για τον επικείμενο κίνδυνο δεν άλλαξε πορεία, έπεσε πάνω στο πρόβλημα και βυθίστηκε.
Ο Τάκης Φωτόπουλος για την ψευτουρωπαϊκή Ένωση, την ψευτο-Αριστερά, την Παγκόσμια Δικτατορία και την πρόταση για Λαϊκή Έξοδο από την κρίση
Ο Τάκης Φωτόπουλος μιλάει στην εκπομπή του Μιχάλη Μεσσήνη (ΕΡΤ open, 27/5/2016) για τη μαζική άνοδο των κινημάτων κατά της ΕΕ, για τα νεο-εθνικιστικά κινήματα και γιατί διαφέρουν από τα παλιά εθνικιστικά κινήματα, για τις σημαντικές εξελίξεις στη Βρετανία και τη Γαλλία, για την ταξική φύση της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης και για τον ρόλο της υπερεθνικής ελίτ που τη διαχειρίζεται.
Επίσης εξηγεί τους λόγους για την πάνδημη χρεοκοπία της «Αριστεράς», που σήμερα κάνει στην Ελλάδα το μεγαλύτερο έγκλημα με το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, ενώ προωθεί τον αποπροσανατολισμό των κινημάτων για τα «δικαιώματα» κλπ., που ουδέποτε χτυπούν τον βασικό εχθρό που δημιουργεί σήμερα κάθε μορφή καταπίεσης (δηλαδή τη Νέα Διεθνή Τάξη). Αναφορά γίνεται επίσης στην οικονομική, πολιτική και πολιτιστική κατοχή και την ισοπέδωση της κουλτούρας που επίσης προωθεί η Νέα αυτή τάξη.
Τέλος προτείνει ως μοναδικό τρόπο διεξόδου την πάλη για Μέτωπα Κοινωνικής και Εθνικής Απελευθέρωσης (ΜΕΚΕΑ) σε κάθε χώρα, με στόχο την αποτίναξη της οικονομικής κατοχής και την Αυτοδύναμη Οικονομία, για την ανάκτηση της οικονομικής και εθνικής κυριαρχίας των λαών.
Ραδιοφωνική συνέντευξη του Τάκη Φωτόπουλου για το αυξανόμενο κίνημα κατά της ΕΕ, την “Αριστερά”, την παγκοσμιοποίηση & τη λαϊκή διέξοδο


ΠΗΓΗ: ΟΙΜΟΣ, 06/06/2016]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου